HARZO Dekor díszítőfesték

7.337 Ft34.841 Ft

A HARZO Dekor bársonyos, fények hatására enyhén hologramos hatást keltő, finom szemcseszerkezetű, lazúros jellegű, vízzel hígítható, oldószermentes, speciális díszítőanyag.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A lazúros jellegéből fakadóan áttetsző anyagról van szó, általában simára glettelt és egyszínű fehérre festett falra hordható fel. Speciális esetekben pl. ha üvegre, műanyag bútorlapra, stb. szeretnénk HARZO Dekorral díszíteni, akkor HARZO T-16 alapozóval alapozzunk! Igazán egyedi falbetétek, vagy akár egész szobák falai elkészíthetőek. Stencilezésre is kiválóan alkalmas!!

Alkalmazása roppant szórakoztató és könnyen elsajátítható. Felhordani ecsettel tuffolással célszerű.

Ez azt jelenti, hogy dús szőrzetű, a közepesnél szélesebb, dupla ecsettel, az ecset szőrének végét bemártva majd a felülethez ütögetve, lehetőleg alaktalan formákat hozzunk létre kb negyed, vagy fél négyzetméternyi területen. Ezt ismételgessük úgy, hogy vagy enyhén menjünk rá a már meglévő alakzat szélére, ekkor ott úgynevezett stócosodást érünk el, vagy hagyjunk szintén enyhe távolságot a már elkészült alakzattól, ekkor kissé elválnak egymástól a mintázatok és tetszetős felhős hatásban gyönyörködhetünk. Mindkettő rendkívül exkluzív kinézetet kölcsönöz falunknak.

A hatást fokozhatjuk, ha egy-egy alakzat elkészültekor rozsdamentes glettvassal finoman elsimítjuk.

Természetesen bármilyen díszítőszerszámmal, technikával lehet vele dolgozni, fantáziánk szerint. Mosható, tisztítható, nehezen koszolódó felületet eredményez!

Az alapot, fogadófelületet a hagyományos festésnek megfelelően simára gletteljük, majd egy vagy két réteg fehér beltéri festékkel lekenjük. Száradás után utolsó rétegnek egy matt fehér homlokzatfestékkel vonjuk át a felületet, így létrehozva a megfelelő alapot a Harzo Dekor alá.

Igény szerint vízzel hígítható, de nem szükséges. Szerszámok közvetlen munkavégzés után vízzel moshatóak.

Száradási ideje megfelelő körülmények között kb. 30 perc – 1 óra.

Bővebb információ:

Kiszerelések:

  • 250 ml
  • 1 liter
  • 5 liter

Kiadóssága:

kb. 1 liter/4-4,5 m2/réteg

Amennyiben kérdésed van a HARZO Dekor termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap

További információk

Kiszerelés

1 l, 5 l