HARZO Kristály Struktúr bevonó

12.716 Ft28.611 Ft

A HARZO Kristály egy olyan vízbázisú masszaagyag, mely jelentősen nagyobb szemcseszerkezettel bír, mint a HARZO 3, vagy a HARZO 3 Plusz.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazásával robusztus, energikusabb felületek képezhetők. Ilyen pl. a fakéreg mintázat, de egyéb, a fantáziánkat megmozgató textúrák is kialakíthatók belőle. Különösen kültéri, nagy felületeknek, de akár szabadban lévő applikációknak is igen dekoratív külsőt kölcsönöz.

Beltérben, lokálisan a falakból kiragadott részleteken igen tetszetős, kissé extrém hatást érhetünk el vele, de akár épített kandallók is stílusos ruhába öltöztethetők általa.

Alkalmazható jól előkészített falakra, vagy a HARZO T-16-tal alapozott, erre alkalmas felületre.

Felhordása rozsdamentes glettvassal, spaklival történik. Hengerrel, ecsettel nem lehet!

Hígítást nem igényel. Száradás után érdemes átcsiszolni, de csak nagyon durva csiszoló papírral, vagy a Dryvitozók által a nikecel összecsiszolására használt csiszoló lappal.

Ezután festhetjük kedvünk szerint. Amennyiben lazúrozni akarjuk, úgy előtte matt fehér diszperziós homlokzatfestékkel kell átfesteni. Száradási ideje megfelelő körülmények között kb 4-6 óra

Bővebb információ

Kiszerelések

  • 6 kg
  • 15 kg

Kiadóssága

kb. 1 kg/0,5-0,7 m2/réteg

​Amennyiben kérdésed van a HARZO-Kristály termékkel kapcsolatban, írd meg info@harzo.hu e-mail címünkre és Mi igyekszünk mielőbb válaszolni.

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

További információk

Kiszerelés

6 kg, 15 kg