HARZO LOFT Struktúr bevonó

13.715 Ft27.446 Ft

Tört fehér színű, vízzel hígítható, akrilbázisú, közömbös szagú, jól felkeverhető sűrű paszta, beltéri felületekre.

Leírás

Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Diszperziós Mélyalapozóval alapozd le, mielőtt belevágsz a díszítésbe! Nagy előnye a LOFT anyagnak, ha kissé hanyagabbul gletteltél, akkor a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Keverd fel alaposan, majd kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony rétegben (Kb. 0,6 kg/réteg), gletteld fel, egy rétegben. Később, kb. 20-30 perc elteltével, simítsd be finom, majd folyamatosan erősödő mozdulatokkal. Rozsdamentes gletvassal dolgozzál, amíg el nem kezd kirajzolódni a textúrája. A textúra elszíneződése a simító mozdulataid során és attól függően, hogy milyen erősen nyomod rá a glettvasat, minden esetben a világos szürke és a sötétszürke árnyalatait fogja eredményezni. A textúra formája attól függ, hogy a felhordás során a nedves anyagot hogyan formázod. A nedves anyag felglettelése és formázása után fognak a kicsi kantok, a kiemelkedések mentén a száradásban lévő anyagon, a simítás hatására több árnyalatban színeződni. A LOFT anyag teljes száradása után olyan lesz az ellenállósága, mint egy nagyon jó minőségű falfestésnek. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO Fal-lazúrral érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO LOFT Struktúr bevonót a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO LOFT Struktúr bevonóhoz ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez képest, ezért a színezése sokkal gazdaságosabb a hagyományos falfestékeknél!

Száradási ideje

1-2 óra

Átvonhatóság

4 óra elteltével átvonható

Kiadóssága

kb. 0,6 kg/m2/réteg

Kiszerelések

  • 3 kg
  • 6 kg
  • 15 kg

​Amennyiben kérdésed van a HARZO LOFT Struktúr bevonó termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

További információk

Kiszerelés

6 kg, 15 kg