Ha szereted az otthoni DIY projekteket, és szívesen megismerkednél a legújabb díszítési és festési technikákkal, akkor ez a workshop neked lett kitalálva. Ez nem csupán egy tanulási lehetőség, hanem egy inspiráló közösségi élmény is.

Ebben a blogcikkben elmondjuk neked, hogy miért érdemes részt venni a Showroom & Art Gallery bemutatóterem eseményein, hogy milyen különleges élmények várnak rád.

Termékbemutatók, ahol felfedezheted a Harzo termékeit!

A workshopok egyik legnagyobb előnye, hogy közvetlenül ismerkedhetsz meg a legújabb és legjobb termékekkel. A Harzo magas minőségű magyar termékei különleges helyet foglalnak el a piacon. Ezekkel az eszközökkel és anyagokkal könnyedén varázsolhatod újjá otthonodat. A bemutatók során szakértőnk részletesen bemutatja, hogyan használhatod ezeket a termékeket a legjobban, és milyen trükkökkel érheted el a legszebb eredményeket.

Oktatónk, Harangozó Zoltán, a HARZO brand alapítója és alkalmazástechnikusa, több mint 20 éves tapasztalattal bír a festő és felújító munkák területén. Workshopjain egyszerű technikákat és magas minőségű anyagokat mutat be, amikkel bárki saját maga újíthatja fel az otthonát.

Egyszerű, mégis hatékony technikákat alkalmaz, amelyeket kifejezetten a mai igényekhez igazított.

A workshopok során felszabadultan dolgozhatsz Zolival, miközben jól érzed magad. Az események célja, hogy az alkotás örömét biztosítsák minden résztvevő számára. A workshopokon valós, kézzel fogható eredményeket érhetsz el, amelyekre büszke lehetsz. Megismerheted a HARZO magas minőségű magyar termékeit és azok használatát. Gyere és tanulj, inspirálódj, élvezd az alkotás örömét Harangozó Zoltánnal!

Egy workshop nem csak a tanulásról szól. Szeretnénk, ha a résztvevők jól éreznék magukat és pozitív energiákkal töltődhetnének fel. Ezért finom Perla kávéval és különleges teákkal várunk, hogy egy kellemes környezetben gyűjthess inspirációt a következő DIY projektedhez. A frissítők mellett beszélgethetsz a többi résztvevőkkel, megoszthatod tapasztalataidat és ötleteidet.

Miért érdemes részt venni workshopunkon?

Mert új technikákat és praktikákat tanulhatsz. A workshop alkalmával első kézből sajátíthatod el a legújabb díszítési és festési módszereket. A szakértőnk által bemutatott módszerek segítségével profi szintre emelheted az otthoni projektjeidet.

 Megismerd a legjobb termékeket. A Harzo termékei a legmagasabb minőséget képviselik, a piacon. Részletes bemutatót kapsz arról, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni a termékekből. Megtanulhatod, hogyan használd őket hatékonyan, és milyen trükkökkel érheted el a legjobb eredményeket.

Kellemes környezet és vendéglátás. Budapesten, a Pólus Centerben, a Showroom & Home Art bemutatóteremben minden felület, a padlótól a mennyezetig a kiváló Harzo termékekkel készültek. Lehetőséged lesz megtapogatni minden felületet, hogy megtapasztalhasd a termékek kiváló minőségét! Látnod kell a saját szemeiddel, hogyan állnak helyt padlófelületeink a tűsarkú cipők és koszos munkásbakancsok folyamatos extrém kihívásaival szemben!

A csodálatos környezetben finom kávéval, teával és frissítőkkel várunk. Így nem csak tanulhatsz, hanem kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz.

Végezetül.

Ha szeretnéd továbbfejleszteni DIY képességeidet, és megismerkedni a legújabb díszítési és festési technikákkal, ne habozz, jelentkezz egy workshopunkra! Ismerd meg közelebbről a Harzo magas minőségű magyar termékeit, élvezd a különleges környezetet és gyűjts inspirációt a következő projektedhez. Egy workshopon nemcsak új ismeretekre tehetsz szert, hanem egy inspiráló közösség részévé is válhatsz.

 Az alábbi linken tájékozódhatsz workshopjainkról:

Harangozó Zoltán ingyenes workshopja

Foglald le a helyed minél hamarabb, mert az elérhető szabad helyek száma korlátozott!

Helyszín: Pólus Center bevásárlóközpont 1152 Budapest, Szentmihályi út 131. Showroom and Art Gallery Zrt. bemutatóterem

Várunk szeretettel!