HARZO Tiredi Antik festék

6.283 Ft

A HARZO Tiredi Antik festék igényes, dekoratív, időt álló tulajdonságai végett kiválóan alkalmazható beltérben bankok, szállodák, irodaházak, sportlétesítmények, magánépületek beltéri falfelületeinek megvédése, márványozása, díszítése céljából.

 

Leírás

Alkalmazása történhet a szokásos márványozáshoz használt technikákkal, kézmozdulatokkal. Továbbá a legtöbb díszítési eljárással, szerszámokkal alakítható ki tükörsima vagy enyhén rusztikus, mechanikai fényű vagy matt felület. A márványozott felületek a HARZO Lakkokkal igény szerint impregnálhatóak, HARZO Fényesítő Ápolóval ápolhatóak.

A HARZO Tiredi Antik festék a HARZO csempe felújítási rendszerek egyik választható díszítőanyaga, továbbá a bútorantikolás díszítőfestéke!

​Felhordható hengerrel, glettvassal simítható. Kiadóssága függ a felhordás módjától és az alapfelülettől, kb. 80-250 gr/réteg.

​A rétegek közötti száradási ideje kb.1-3 óra és átvonható, márványozáshoz alkalmazható rozsdamentes glettvassal mechanikai fény adható, megszáradt állapotában is.

​A HARZO Tiredi Antik festék igény szerint maximum 5% vízzel hígítható, szerszámok vízzel elmoshatóak.

Bővebb információ:

Kiszerelések:

  • 250 ml
  • 1 liter
  • 5 liter

Amennyiben kérdésed van a HARZO Tiredi Antik festékkel kapcsolatban, írd nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap

További információk

Kiszerelés

1 l