Válassz alapszínt!

HARZO Color Easy Pack 250 ml

4.432 Ft

A HARZO Color fedőfesték elsősorban a HARZO csempefelújító rendszereihez kifejlesztett vizes bázisú fedőfesték.
1 liter festék 8-10m2 felületre elegendő. 250‌ ml, 1 literes és ‌5 literes kiszerelésben létezik.

 

Alapértelmezett

Az ajánlott csomag tartalma

Mire való?

A HARZO Color fedőfesték az egyszerű csempefestés kategóriában a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozót követően a csempefestés bevonatát, színét alakítja ki. Továbbá a HARZO Csempe glettekkel kialakított sima felületek fedőfestésére való, színezhető fedőfesték, ami önmagában (lakkok nélkül is!) jól ellenálló, selyem-matt fényű felületet képez.

Mikor javasoljuk?

A HARZO Color fedőfesték felhasználását minden csempefelújítás alkalmával javasoljuk, amikor egyszínű felületet kell létrehozni. Abban az esetben, amikor a HARZO kétkomponensű Lakk alkalmazása nem indokolt, a HARZO Color fedőfesték önmagában is képes védelmet biztosítani! Továbbá a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozóval, a HARZO kétkomponensű lakkokkal és ápolókkal együtt alkalmazva, hosszan tartó felületet, jóval biztonságosabb, sikeresebb kivitelezést eredményez. Segítve ezzel a felhasználók munkáját!

Hol és mire alkalmazható még a csempefelújításon kívül?

A HARZO Color fedőfesték a bútorfelújító anyagok, fa játékok fedőfestéke külső és belsőtérben egyaránt. Ajánlott továbbá megfelelően előkészített alapokra, fára, vakolatra, gipszkartonra, betonra, valamint egyéb festésre előkészített felületek fedőfestésére külső és belső térben. A HARZO Color fedőfesték külső térben három rétegben felkenve megvédi a felületeket az időjárás nem kívánt hatásai ellen. UV stabil! Belső térben fa alapokon igény szerint akár a két réteg felhordása is elegendő lehet, valóban súrolható és könnyen tisztán tartható!

Kiszerelés:

250 ml / 1 liter / 5 liter fém dobozban.
A színek kikeverésének díja a színkód mellett látható, az ár 1 liter festék színkeverését tartalmazza.

Kiadósság:

Kb. 8-10 m2/liter/réteg a felület szívóképességétől függően.

Hígítás:

Víz hozzáadásával alapos felkeverés mellett a dobozon feltüntetett utasítások szerint.

Színezés:

Kézi úton vizes bázisú színező pasztákkal vagy számítógépes színezéssel NCS, RAL vagy egyéb színrendszerek szerin. Figyelembe kell venni hogy a színek előállításához más-más bázisú HARZO Color fedőfestéket kell alkalmazni.

​Feldolgozás:

Alapos felkeverés után, történhet ecsettel, hengerrel, szórással.

Száradási idő:

az alapok szívóképességétől, a hőmérséklettől és a relatív páratartalomtól függően kb. 1-3 óra. Magasabb páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbíthatja a száradás időtartamát.

Amennyiben kérdésed van a HARZO Color csempe és bútorfesték termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

Biztonsági adatlap

Műszaki adatlap