HARZO Művész Glett

2.622 Ft12.077 Ft

Tört fehér színű, vízzel hígítható, akrilbázisú, közömbös szagú, könnyen felkeverhető és kiválóan színezhető előkevert glettanyag.

Leírás

Tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi dekorfalak vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, gipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken. Mielőtt belevágsz a díszítésbe, ezeket az alapokat, miután gletteléssel előkészítetted, HARZO Alap mélyalapozóval alapozd le és falfestékkel fesd le a kívánt színre! Nagy előnye a Művész Glettnek, hogy a kisebb hibákat kiegyenlíti, kijavítja!

Színezd igényed szerint, keverd fel alaposan, majd fantáziád szerint stencilezz, illetve kreatív mozdulatokkal, rozsdamentes szerszámokkal, glettvassal, spaklival vékony vagy vastag rétegben glettelheted, díszítheted a falat.  A Művész Glett, teljes száradása után jól csiszolható, de nagyon kemény és ellenálló felületet eredményez. Igény szerint, védelmet biztosíthatsz a felületének. Ezt a védelmet, a színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával érheted el. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét. A HARZO Művész glettet, a HARZO csempefelújító rendszerek díszítő anyagaként is alkalmazhatod!

A HARZO Művész Gletthez ötször kevesebb színező pasztát kell öntened a beltéri és kültéri falfestékekhez és vakolatokhoz képest, ezért a színezése nagyon gazdaságos!

Száradási ideje

1-2 óra

Átvonhatóság

Anyag vastagságtól függően, 1-3 óra elteltével átvonható 

Kiadóssága

unkafeladattól függően változó, 0,1 kg/m2 – 1,5 kg/m2

Kiszerelések

  • 750 g
  • 3 kg
  • 8 kg

Amennyiben kérdésed van a HARZO Művészglett termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

További információk

Kiszerelés

750 g, 3 kg, 8 kg