HARZO Kiegyenlítő glett

Az előre bekevert vödrös HARZO Kiegyenlítő glett anyag kényelmes, praktikus megoldás. Nem kell nehéz zsákokat mozgatni, vízzel össze keverni, arányokat méregetni, porolni és ami nagyon fontos, nincs fölösleges anyagveszteség, mert az anyag nem köt meg a vödörben!

 

Kategória:

Leírás

Az előre kevert kvarcszemcsés vödrös HARZO Kiegyenlítő glettanyag nagyobb hibák javítására, kiegyenlítésére alkalmas beltérben, vakolt fal, gipszkarton, beton, korrózió gátlóval alapozott fém, alumínium, horgany, OSB lapok valamint ezen felületek találkozásainál, javítás, glettelés, hálóbeágyazás céljából, 1-5 mm vastagságig. Egy vagy több rétegben felhordható, formáját megtartja, jól csiszolható.

Száradási idő:

22 °C léghőmérsékleten 1-3 mm vastagságban 2-4 óra elteltével könnyen csiszolható kemény, rugalmas felületet képez. A felület állapota: Az alapfelületnek tisztának, pormentesnek, szilárdnak és hordképesnek kell lennie. A tapadást gátló anyagokat el kell távolítani az alapfelületről! Az alapfelület tulajdonságairól célszerű próbajavítással meggyőződni.

Felhordás:

Kézi simító szerszámmal kb. 1-5 mm vastagságig. Használat előtt az anyagot krémes állagúra kell keverni. Az anyagot 8-30 °C hőmérséklet között szabad csak felhordani. 1-5 mm mélyedés kitöltését elegendő egy rétegben elvégezni, ebben az esetben figyelembe kell venni a száradási idő értelemszerű meghosszabbodását. Száradás után csiszolható, amennyiben szükséges HARZO Simító glettel átvonható, utána bármilyen vizes diszperziós vagy oldószeres festékkel átfesthető.

Hígítás:

Vízzel max. 3%-ban amennyiben a munkafolyamat ezt megkívánja.

Kiadósság:

1 mm vastagságban kb. 0,6-0,8 kg/m2/réteg, felülettől függően.

Kiszerelések:

  • 3 kg​
  • 6 kg​
  • 10 kg
  • 20 kg

​Amennyiben kérdésed van a HARZO Kiegyenlítő glett termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!