HARZO Fix Csempeglett hídképző

11.734 Ft27.446 Ft

A HARZO Fix Csempeglett, öreg, hibás, megunt csempefelületek eltüntetésére lett kifejlesztve. Mindemellett kiválóan alkalmas festés előtti, kisebb, nagyobb hibák kijavítására, valamint, törött virágcserepek, kerámiák kerti díszek restaurálására, megragasztására. (Ezért ne dobjuk ki a maradékot. Zárjuk akkora dobozba, amit pont kitölt, így nem megy tönkre idejekorán.)

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a termék alapozó nélkül közvetlenül a zsírtalanított csempe felületre felhordható. Általában 2 rétegben szükséges alkalmazni, mert az első réteg az anyag kiváló tulajdonságából fakadóan szépen nem eldolgozható. Ám a második réteg, melyet az első réteg csiszolása vagy spaklival való átkaparása után viszünk fel, bőségesen kárpótol bennünket.

A hagyományos gletteléshez hasonlóan kell alkalmazni. Felhordását rozsdamentes glettvassal, spaklival javasoljuk. Hígítani nem szükséges, de vízzel óvatosan hígítható. A glettelt felület csiszolható és festhető is bármilyen festéktípussal.

Száradási ideje megfelelő körülmények között 3-6 óra.

Kiszerelések:

  • 3 kg
  • 6 kg
  • 15 kg

Kiadóssága:

csempén kb. 1–1,5 kg/1 m2/réteg

Amennyiben kérdésed van a HARZO Fix Csempeglett termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

További információk

Kiszerelés

6 kg, 15 kg