HARZO Falazúr-Kombó

1.996 Ft31.261 Ft

Vizes bázisú fa lazúr, amely alkalmas kül- és beltérben kemény és puhafára.

 

Leírás

ALKALMAZÁSI TERÜLET: kül- és beltéri nyílászárók, kerítések, lambériák, furnérozott felületek, kerti bútorok, ereszdeszkák és egyéb fa tárgyak felület kezelésére. Felhordható ecseteléssel vagy mártással. Gyorsan száradó, esztétikus selyemfényű bevonatot ad, mely ezáltal könnyen takaríthatóvá és erősen ellenállóvá teszi az így kezelt fa felületét. Kiváló időjárás álló, selymes fényű. A vastaglazúrok erejével véd, könnyen pergeti a vizet és a vékonylazúrok hatékonyságával engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát.

Megfelelő csiszolás és alapos portalanítást követően vízzel hígítva saját alapozójaként alkalmazható, illetve HARZO faipari alapozóval előkészített felületre is felhordható. A fa felülete a felhordás előtt legyen minden esetben por, gyanta, olaj és viaszmentes. Felhordása történhet ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal. Hígítása vízzel történik, a szerszámok közvetlen a munka befejeztével vízzel tisztíthatóak. Száradási ideje két óra és négy óra elteltével csiszolható, átvonható.

Bővebb információ:

Kiszerelés:

    • 250 ml
    • 1 liter
    • 2,5 liter
    • 5 liter

​Kiadóssága:

10-14 m2/liter/réteg.

​Amennyiben kérdésed van a HARZO Falazúr-Kombó termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

 

További információk

Szín

Angolvörös, Antiktölgy, Antracit, Cseresznye, Dió, Fehér, Színtelen, Fenyő, Gőzölt bükk, Mahagóni, Öregcseresznye, Paliszander, Világosszürke, Zöld

Kiszerelés

250 ml, 1 l, 2,5 l, 5 l