HARZO Kontakt fedőfesték

2.085 Ft17.036 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A HARZO Kontakt fedőfesték vizes bázisú, színezhető, a leírásában megjelölt különböző felületek fedőfestésére való festék.

A HARZO Kontakt fedőfesték a T-16 kétkomponensű és a T-16 egykomponensű alapozókra való fedőfesték (pl. csempefestés vagy bútorfestés esetében). Továbbá a HARZO Dekor díszítőanyag felhordását megelőző fedő festésre, illetve a HARZO Kristály díszítőanyagok fedőfestésére alkalmazható. 

Feladata csempefestés és bútorfestés esetében, a lakkozást megelőző fedőfestés, minimum két rétegben. A HARZO Kontakt fedőfestéket a csempefelújítások, bútorfelújítások alkalmával, minden esetben, a megfelelő rétegszám megszáradása után, minimum kettő réteg egykomponensű vagy kétkomponensű lakk védelemmel kell ellátni!

További felhasználási területe, a HARZO Dekor díszítőfestést megelőző alapozó fedőfestés. Ebben az esetben, ha a falak már fehérre vannak festve, elég egy rétegben felhordani. Valamint a HARZO Kristály bevonó anyag megcsiszolt textúrájára festhető a Kontakt fedőfesték, egy vagy kettő rétegben.

Bővebb információ

Kiszerelés

  • 250 ml
  • 1 liter
  • 5 liter

​Kiadóssága

8-11 m2/liter/réteg.

Amennyiben kérdésed van a HARZO Kontakt fedőfesték termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

További információk

Szín

Fehér, Félfehér D bázis, Színtelen Z bázis

Kiszerelés

250 ml, 1 l, 5 l