HARZO Fix Javítótapasz

1.317 Ft2.471 Ft

A HARZO Fix termékcsalád 2 termékből áll. A HARZO Fix Kiegyenlítő és tömítő anyagból, valamint a HARZO Fix Javítótapaszból.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Mindkét termék egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a saját versenytársai között. Alkalmazható fémre, fára, műanyagra, ablak gittek helyett, műanyag ablakok hibáinak javítására, polisztirol díszlécek ragasztására, alumíniumra!!! horganyra!!!, üvegre!!!, csempére, betonra, OSB lapokra, és szinte mindenféle felületre. Az anyagok vízbázisúak ezért a hagyományos javítótapaszoktól eltérően rendkívül gyorsan száradnak kb. 30 perc – 1 óra! A rétegek egymásra felhordhatóak így 2-3 rétegben is tudunk dolgozni, ha a felület megkívánja.

A HARZO Fix Javítótapasz 3D-s minták készítésére alkalmas bútorokon, dísztárgyakon, szobafalakon stb. jól csiszolható, színezhető, lakkozható masszív anyag.

A HARZO Fix Javítótapasz a kevésbé mély felületi egyenetlenségek eltüntetésére való termék, 0-4 mm közötti vastagságban kiválóan alkalmazható. Könnyen kezelhető és formázható.
Jól csiszolható, gyorsan és zsugorodás mentesen szárad.

Kiszerelések:

  • 250 g
  • 750 g
  • 3 kg

Amennyiben kérdésed van a HARZO Fix Javítótapasz termékkel kapcsolatban, írj nekünk az info@folyekonycsempe.hu email címre!

 

Biztonsági adatlap Műszaki adatlap

 

További információk

Kiszerelés

250 g, 750 g