Üdvözlünk a Showroom Workshopok világában!

Elérkezett az idő, hogy új életet lehelj régi fürdőszobádba, falfelületeidre és kopott bútoraidba?

Látogass el budapesti bemutatótermünkbe a Pólus Centerben, és meríts inspirációt! Gyere és fedezd fel, hogy mennyire egyszerűen  alakíthatod át otthonodat, és így az életedet is a Harzo termékek segítségével!

Érints meg minden felületet, hogy érezhesd a Harzo termékek kiváló minőségét! Lásd saját szemeiddel, hogyan állnak helyt a padlófelületeink a tűsarkú cipők és koszos munkásbakancsok folyamatos extrém kihívásaival szemben! Faggasd ki munkatársainkat arról, hogy hogyan válthatod valóra Te saját magad az álmaidat!

Vegyél részt izgalmas workshopjainkon, ahol a Harzo termékekkel dolgozva, profi szakembereink vezetnek be az átalakítás és felújítás művészetébe.

Ismerd meg szakértőinket!

Tapasztalt és kreatív szakembereink szenvedélyesen osztják meg tudásukat és trükkjeiket, hogy te is mesteri szintre emelkedhess. Légy részese egy támogató közösségnek, ahol lépésről lépésre követheted az útmutatásokat, és megélheted az alkotás örömét!

Tájékozódj a következő workshopjaink időpontjairól és foglald le helyed még ma! Minden workshop korlátozott létszámú, így biztosítjuk a személyes figyelmet és támogatást minden résztvevő számára.

Csatlakozz hozzánk, és hozd ki a legtöbbet otthonod felújításából a Harzo termékeivel!

Tapasztald meg a kreativitás és a felújítás örömét úgy, hogy közben profi segítséget kapsz. Minden egyes lépésnél számíthatsz szakértőinkre, akik biztosítják, hogy a végeredmény lenyűgöző legyen.

Készen állsz?

Válassz szakértőink közül és jelentkezz most!

Hideg Zsigmond

Hideg Zsigmond

A csempefelújítás mestere.

Folyékony csempe, professzionalitás bárki számára egyszerűen és szakszerűen

Hideg Zsigmond Bence 2020-ban találkozott először a Harzo Folyékony Csempe rendszereivel. Hitvallása, „Szakmai alázat, nyitottság, igény a folyamatos tanulásra, fejlődésre – ezekre

mindenképp szükség lesz a sikerhez!”. Ennek szellemében kezdett el foglakozni a Harzo Európa Kft. anyagaival, megoldás-rendszereivel. Képzett szakember és oktató is egyszemélyben. Mind a  felnövő, a jövő generációt is oktatja, mint ahogyan a felnőttképzésben is jártas. Otthonosan mozog mindkét területen. Oktatóként fogja bemutatni hogyan sajátítsd el és alkalmazd a saját élettered kialakításában a Harzo megoldásait. A gyakorlott szakember szemüvegén keresztül láttatja és tanítja ennek használatát.

Bővebben…Jelentkezés az workshopomra

Galambos Mariann

Galambos Mariann

Faldekorációs és bútorfelújító szakértőnk.

Galambos Mariann kreatív mentor, instruktor, faldekoratőr és bútorfestő. Szenvedélye az esztétika, a szépségre való odafigyelés, a szép létrehozása. Mindenben törekszik a szépre, legyen az egy kávézó, öltözködés, kert vagy otthon. Nőként-Nőknek tart igazán szenvedélyes, meghitt és inspiráló tanfolyamokat a festésen keresztül. Egyedi hangvételű megközelítése az anyagról és a színhasználatról, minden résztvevő számára rendkívüli élmény nyújt.

A programjai, amik közül választhatsz:

  • Rusztikus dekorfal
  • Betonhatású dekorfal tanfolyam
  • Bútorfestő tanfolyam
  • Dekorfal tanfolyam utószínezéssel, bemosásos technikával, dekorációs fogások,különböző minták kialakítása dekorfalon
  • Glettelj ékszert és szimultán dekorációs vászonkép készítése

Bővebben…Jelentkezés az workshopomra

Harangozó Zoltán

Harangozó Zoltán

Csempefelújító, bútor és faldekorációs innovátorunk.

Harangozó Zoltán már több, mint egy évtizede a Harzo Európa Kft egyik tulajdonosa, kreatív és fejlesztési igazgatója. Az Ő áldozatos munkájának, kreativitásának gyümölcsei azok az egyedülálló megoldások, kiváló minőségű termékek, amelyket a Harzo Európa Kft. gyárt hazánkban. Hitvallása, hogy csak kiváló minőség adható az emberek kezébe, legyen szó szakemberről vagy egyszerű háziasszonyról. Mindenki számára elérhető, érthető, könnyen alkalmazható és egyszerű megoldásokat nyújt.

A programok amelyek közül választhatsz:

  • Ingyenes szakmai nap,bemutató, tanfolyam.
  • Loft beton speciális festési és dekorációs technikák, innovatív és old school, kéz a kézben, praktikák, trükkök tanfolyam.
  • Mindent a folyékony csempéről, az alapoktól a mesteri szintig tanfolyamok.
  • Márvány minták és hatások odalfalon és járófelületen-vízhatlan megoldások tanfolyam.
  • Old School ,retro és bármi, ami tetszett ,emlékszel rá…de már csak halványan tanfolyam.

Zoli Imádja a kihívásokat, szeret megfelelni minden igénynek. Az Ő kivételes és rendkívül szórakoztató, sajátos hangvételű tanfolyamai, bemutatói rendkívüli színfoltok az ilyen tipusú események között. Mély alázattal és rendkívüli tudással rendelkezik mind a termékek, mind a technikák alkalmazásából.

Bővebben…Jelentkezés az workshopomra

Paulovkin Boglárka

Paulovkin Boglárka

Csempefelújító, faldekorációs kreatív tanácsadónk.

Boglárka képzőművész, grafikus, szerző, oktató ,trainer egy személyben.  Jelenleg egy olyan projekten dolgozik, ahol nemcsak az anyaghasználat és a képalkotás kerül fókuszba, de a befelé fordulás, belső “utazás”, önreflexió, önismeret is – ez szinte terápiás jellegű foglalkozás.”Varázsolunk egy virtuális teret nagy méretben – Harzo termékekkel – festővászonra. (Kísérleteztem gipszkartonnal, farossal is, utóbbi is jól működhet.) Az alkotói folyamat záró mozzanata, hogy ki-ki egy önmagát jelképező figurát helyez el ebben a térben.

Bővebben…
Jelentkezés az workshopomra