Harangozó Zoltán

Csempefelújító, bútor és faldekorációs innovátorunk.

1Harangozó Zoltán vagyok, a HARZO brand alapítója és alkalmazástechnikusa. Abban segítek, hogy egyszerű technikákkal és magas minőségű anyagokkal, saját magad el tudd készíteni otthonodban a különböző festő, felújító és díszítőmunkákat. Mindezt felszabadultan úgy, hogy közben jól érezd magad a bőrödben.

Biztos gondolkodtál már azon, hogyan újíthatnád meg fürdőszobádat bontás nélkül, vagy kedved lenne felújítani bútoraidat, falakat díszíteni, dekorálni…de úgy érzed bizonytalan vagy és nem mersz belefogni. Tulajdonképpen igazad is van, hiszen a megszokott, gyakran elavult módszerekkel, felesleges bonyodalmakkal, valóban nehézkes lehet. Szívesen segítek a megoldásban!

Az elmúlt 20 év alatt, több országban megfordultam, kiállítottam, oktattam, kiviteleztem. Az emberek többségének a legnagyobb problémát, az egyszerűség logikájára való átállás jelentette. Ezért dolgoztam ki a saját módszereimet, technikáimat, kifejezetten a mai igényekhez igazítva. Erre építve készítettem el a workshopjaim tematikáját, aminek segítségével felesleges bonyodalmak nélkül biztosíthatom NEKED az alkotás örömét.

Elkészült munkák