Paulovkin Boglárka

Művészeti tanácsadónk.

Életterünk akkor lesz igazán a miénk, ha megjelenik benne az egyedi, a személyes, a csak ránk jellemző, “saját” minőség is valamilyen formában. Élményfestés workshopomon a professzionális, inspiráló anyagokkal és festékekkel a valóságba álmodjuk a TE saját, egyedi festményedet.

A képalkotás bizonyos szabályai és kötöttségei biztonságos keretet adnak olyan érzelmek kifejezéséhez is, amelyeket másként nem lehet. Az alkotásba való belefeledkezés – flow élmény – pedig önmagában is jótékony hatású és az önismerethez is hozzásegít. 

Előzetes rajzi képzettségre nincs szükség: lépésről lépésre vezetlek végig az úton. 

Az élmény megismételhetetlen, a végeredmény egyedi. Az elkészülő kép veled marad, szavak nélkül mesél rólad, és megmutat téged.

Témáinkat a természet elemeiből merítjük.

És aki vezet téged az alkotás ösvényén: 

2003-ban diplomáztam a MOME-n  tervezőgrafikusként.

Pályám az illusztráció területén bontakozott ki. 2003-ban az általam illusztrált Csillagszemű Márió című könyv elnyerte az Év Gyerekkönyve-díjat. 2015-ben miniszteri alkotói különdíjat kaptam az Egyszervolt című kötet illusztrációiért, 2019-ben az Év illusztrátora díjat kaptam meg a Magyar Gyerekkönyv Fórum szakmai, és gyerek zsűrijétől is, Az orrszarvú és a madarak című kötet képeiért.

A belső világunk, képzeletünk képekké formálása a szenvedélyem. A művészi munkám mellett, több, mint 20 éve tanítok, 6 évestől az egyetemi oktatáson át különböző szakmai továbbképzéseket, előadásokat és workshopokat tartva.

Számos könyvem jelent meg, Magyarország legtöbb kiadójával dolgoztam már együtt, de dolgoztam textilgyárral és tapéta gyártóval is, mert a művészet mindenhol fontos, és jelen van! Szívügyem, hogy hidat teremtsek a “magas művészet” és a mindennapok vizualitása között. 

Elkészült munkák